Isoleer uw dak en bespaar!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Laat nu uw dakisolatie of zolderisolatie plaatsen

Het renoveren van uw dak met zolderisolatie volgens de regels van goed vakmanschap heeft een kostprijs. Ontdek welke premies voor dakisolatie nog gelden. Uw investering is sneller terugverdiend dan u denkt! Hierdoor kan u van een jaarlijkse besparing op uw energiefactuur blijven genieten!

Aannemer Deiso - uw partner of begeleider in isolatiewerken

Hellend dak isoleren of zolder isoleren? Zelf doen of laten doen?

Als geregistreerd aannemer voor dakisolatie is Deiso h├ęt bedrijf bij uitstek om uw isolatiewerken uit te voeren of om u te laten begeleiden als DHZ'er. Contacteer Deiso voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen de mogelijkheden van uw woning en stellen de beste isolatiematerialen voor met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

  • Vaste prijsgarantie!
  • Vaste plaatsingsdatum!
  • Gratis afhandeling van uw isolatiepremies!
  • Verhoog de waarde van uw woning!
  • Bespaar ieder jaar een hoop geld!

Blog

De recentste informatie over het isoleren van uw dak vindt u in onze blog!

Bezoek onze isolatieblog
 
Gezien vele Deiso klanten niet alleen isoleren maar vaak ook verder renoveren, heb ik speciaal voor onze klanten en ge├»nteresseerden  een artikel geschreven over de renovatiepremie. Mensen informeren over deze premie kan hen al een stuk vooruit ...
 
Verder lezen   
 
Wij merken bij Deiso dat sommige mensen recht hebben op de Vlaamse verbeteringspremie 2017 maar dit simpelweg niet weten, vandaar dat ik besloten heb hierover een artikel te schrijven. Om deze verbeteringspremie te kunnen krijgen moet je als kla ...
 
Verder lezen   

Isoleer makkelijk en snel met Deiso

Warmte in huis verdwijnt voor een groot deel door het dak. Correct geplaatste dakisolatie is daarom essentieel om deze warmte te behouden en energie te besparen. Uw dak isoleren is goed voor het milieu, maar in de eerste plaats van uw portefeuille.

Of het nu gaat over een dak met spanten of gordingen. Deiso isoleert alle puntdaken en hellende daken. Een goede winddichting van het onderdak is echter heel belangrijk. Alvorens te isoleren, dicht Deiso alle kieren tussen het onderdak zoveel mogelijk. Wij gebruiken hiervoor polyurethaanschuim.

Gratis prijsofferte   

Website door: willems-it.be